skole tausta

Kauneutta ja kasvutarinoita.

Skolen ihmiset

Skole Kauneus Ira

Ira Karjalainen

Skolen perustaja ja omistaja


Ihanaa, että olet löytänyt tänne!


Olen Skolen omistaja Ira ja olen ollut kauneusalalla vuodesta 2007. Olen työskennellyt kosmetologina, opettajana, kosmetiikan maahantuonnissa, kouluttajana, sekä yrittäjänä. Nyt on tullut aika toteuttaa pitkäaikainen unelmani – Skole.

Idea Skolesta muodostui lähes vuosikymmen sitten, kun toimin Koulutuskeskus Salpauksessa opettajana. Jo silloin meillä kauneusalalla oli huutava pula opiskelijoiden työssäoppimispaikoista. Monen valmistuneen kosmetologin yrittäjähaaveet jäävät toteuttamatta, koska opintojen aikana ei ole päässyt muodostumaan riittävää käytännönosaamista. Tavoitteeni oli lähteä hakemaan tähän ratkaisua ja niin syntyi Skole.

Minulle tärkeää työssäni on yksilön ohjaaminen jokaisen omaa persoonaa kunnioittaen. Hyväksyvä ja lämmin ilmapiiri tulee olemaan läsnä Skolessa joka ikinen päivä.

Tervetuloa mukaan unohtumattomalle matkalle!


Skole Kauneus Diamond

SkolelaisetTäällä me olemme sinua varten!


Opiskelemme kauneudenhoitoalaa ja varmistimme paikkamme Skolessa hyvällä motivaatiolla ja asenteella. Kosmetologin työssä asiakaspalvelu on isossa roolissa ja Skolessa panostamme siihen täysillä.

Tule ottamaan hetki itsellesi ja nauttimaan hemmottelevista hoidoista oppivissa käsissämme.

Olet meille tärkeä ja oppimisemme kannalta erityisen arvokas - nähdään Skolessa!


Skole Kauneus Ira

Tule meille työssäoppimaan!

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut työssäoppimisesta Skolessa. Katsotaan yhdessä, mitä voimme tarjota sinulle opintojen edistämiseksi. Yhteydenotot työssäoppimiseen liittyen: [email protected]

Meille Skoleen voit tulla oppimaan mistä tahansa kauneudenhoitoalan oppilaitoksesta ympäri Suomen. Kysy myös mahdollisuudesta kansainväliseen työssäoppimiseen.