skole tausta

Kauneutta ja kasvutarinoita.

Kasvohoidot

Diego Dalla Palma Professional

Diego dalla Palma ei ole suotta valikoitunut Skolen ihonhoitosarjaksi. Diego dalla Palma on tehokas, ylellinen ja korkeankin vaatimustason omaavien asiakkaiden valinta. Tarjontaamme kuuluu monipuoliset kasvohoitopalvelut sekä kotihoitotuotteet.

Diego dalla Palma konserni tuo yhteen yhdistelmän erilaisia taitoja – tieteellinen ja teknologinen RVB SKINLAB tutkimustoiminta kosmetiikkateollisuudessa ja myytti maailmankuulusta brändista, joka tunnetaan tyylistään sekä uraauurtavasta asenteestaan: Diego dalla Palma, italialainen rakkaudenmerkki. Toisaalta erittäin hienostunut brändi, jonka aikomuksena on epätavallinen kauneus, ja toisaalta kiehtova yritys, joka on pitkään omistautunut tarkkaan tieteelliseen lähestymistapaan.

Taidon ja asiantuntemuksen yhdistävä Diego dalla Palma ja RVB SKINLAB liitto on muodostunut aivan viime aikoina, mutta se saa jo miljoonat asiakkaat rakastumaan sen tuodessa yhteen tyypillisen, italialaisen glamourin ja tieteellisen tutkimuksen luotettavuuden.

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin Diego dalla Palma Professional -sivustoon: Diego dalla Palma

Diego dalla palma professional

Beauty Garden

Beauty Garden

Skolen arvoihin kuuluu ekologisuus ja kestävä kehitys. Tämän vuoksi olemme valinneet toiseksi ihonhoitosarjaksemme ranskalaisen Beauty Garden -tuotesarjan. Beauty Garden palvelee erityisesti asiakkaita, jotka arvostavat luonnonmukaista kosmetiikkaa ja haluavat päästä nauttimaan luonnonläheisestä tunnelmasta hoitokokemuksensa yhteydessä.

Beauty Garden -ideologian voi tiivistää kahteen sanaan: yksinkertaisuus ja tehokkuus. Tämä ranskalainen, 100 % luonnonmukainen ja NaTrue-sertifioitu tuoteperhe yhdistää korkean laadun, ekologisuuden, tuoreuden ja puhtauden. Vaikuttavat luomuraaka-aineet poimitaan tuoreina brändin omasta Ranskan Auriciassa sijaitsevasta puutarhasta ja ne yhdistetään tehokkaasti vaikuttaviksi koostumuksiksi, joista kaikki ylimääräinen jätetään pois. Beauty Garden on tehokas ja täysin uniikki luonnonkosmetiikkaelämys.

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin Beauty Garden -tuotteisiin: Beauty Garden


Jalka-, käsi- ja vartalohoidot

Tarjoamme monipuolisesti jalkahoitoja, käsihoitoja, sekä vartalohoitoja. Palveluihin pääset tutustumaan hinnasto -sivun kautta.

Opiskelijat ovat eri vaiheissa opintoja ja tarjoavat kauneuspalveluita osaamistasonsa mukaisesti. Haluamme tarjota teille mahdollisimman laajan valikoiman vuoden jokaisena päivänä, ja teemme kaikkemme, että palvelutarjontamme olisi mahdollisimman kattava. Siitä huolimatta tietyt palvelut ovat saatavilla rajoitetusti.

Tarjoamme myös pakettihoitoja. Kysy meiltä lisää!

Skole

Meikkaukset

RVB Lab The Make Up -sarja

Skolessa meikkaukset tehdään RVB Lab The Make Up -sarjalla. Valikoimamme on kattava ja voit ostaa suosikkituotteesi myös kotiin.

Meikkisarja on kokonaisuus, jossa ihonhoitomaailman tarpeet ja Diego dalla Palma Milanon visio yhdistyvät: Ammattimaiset tulokset kaikille. Korkealaatuiset tuotteet parhailla koostumuksilla luovat tuloksia, jotka ovat vertaansa vailla. Meikkituotteet ovat saaneet alkunsa Diego dalla Palma Milano -meikkitiimin inspiraatiosta ja kokemuksista. Linja koostuu tärkeimmistä, keskitetyistä tuotteista ja muodikkaiden värien paleteista, joilla saavutetaan ilme jokaiseen hetkeen ja tarkoitukseen.

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin RVB Lab -sivustoon: RVB Lab


Jos heräsi kysymyksiä, skolelaiset vastaavat kysymyksiisi mielellään!

Kaikki palvelut sisältävät arvonlisäveron 24%