skole tausta

Kauneutta ja kasvutarinoita.

instagram icon
facebook icon
☀️🙌 Tätä et halua missata! 🙌☀️

Talvi on päässyt kuivattamaan kasvojen ihoa ja nyt on aika tehdä huolellinen puhdistus, jolloin saadaan iho jälleen hehkumaan kauniina. Kaipaatko ihollesi hehkua, kosteutusta ja perusteellista puhdistusta? 
 
Olemme saaneet joukkoomme ihania uusia skolelaisia ja nyt tarve kasvohoitojen harjoittelulle on suuri. Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme harvinaisen edun:
 
ULTRAÄÄNIPUHDISTUS kasvojen iholle 40€ 
(norm. 55€)
 
Ihonpuhdistus toteutetaan ultraäänellä sekä tarvittaessa lisäksi mekaanisesti. Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, ihotyypin mukainen kasvonaamio sekä voiteet. Hoitoon kuuluu kotihoidon ohjeistus.
 
Tämä on yksi teidän suosikkihoidoistanne. Jos et ole vielä testannut, nyt on hyvä hetki testata! 
 
Etu on voimassa 11.4.-31.5.2024 kaikille asiakkaillemme. Hoitoa ei voi maksaa lahjakortilla eikä etu koske sarjahoitoja. Etu kuitenkin kerryttää kanta-asiakaspisteitä.
 
Edun saat kirjoittamalla varatessasi lisätietokenttään: KEVÄTETU
 
Psst. Jos kävit tammikuussa testaamassa All inclusive -kasvohoidon, nyt on loistava hetki tehdä kasvoille ylläpitohoito ja päivittää kotihoitotuotteet tulevaa kesää varten. 
 
Varaa pian, ajanvaraus käy kuumana 🌪️
 
Kevätterveisin, Skolen jengi 🫶 Kevään fiilistelyä Skolessa ☀️

Me laitetaan ihosi kevätkuntoon ja annetaan hoito-ohjeet kotiin. Lisäksi saat halutessasi vinkkejä keväiseen ehostukseen, me kerromme niistä mielellämme 🤩

Varaa oma aikasi www.skolekauneus.fi 

Nähdään meillä! 🤍

#skole #skolekauneus #kauneushoitola #kauneushoitolalahti #kosmetologi #kosmetologilahti #kevät #spring 🍯 U U T U U S K Ä S I T T E L Y 🍯

Toiveitanne on jälleen kuunneltu! String Bikini -sokerointi on uusi käsittely palveluvalikoimassamme. Käsittely on bikinisokeroinnin ja brasilialaisen sokeroinnin väliltä. Käsittelyssä ei poisteta karvoja intiimialueelta kokonaan, poistoalue mukailee string-mallisia bikinejä. Tätä on toivottu!

String Bikini -sokerointi 35€ 
(Kanta-asiakkaillemme huhtikuussa 20€)

Tervetuloa testaamaan tämä toivottu uutuus! 

Nähdään meillä! 🫶

#skole #skolekauneus #kauneushoitola #kauneushoitolalahti #kosmetologi #kosmetologilahti #sokerointi #bodysugaring #bikini
☀️ Tiedote aukioloajoistamme ☀️

Alkuvuosi on ollut Skolessa vilkas, kiitos teidän! 💛Olemme saaneet oppia paljon uutta ja vahvistaa osaamistamme jo opitusta. Aivan ihania kohtaamisia ollut teidän kanssanne!
 
Aukioloajoista tiedotamme seuraavaa:
 
Toukokuun loppuun saakka maanantait ovat suljettuna Skolessa. Ajanvaraus netissä 24/7 www.skolekauneus.fi

Lomailemme viikon 13. 
25.3.-29.3. Skolessa järjestetään ainoastaan koulutuksia. Olemme suljettuna muuten koko ensi viikon.

Tällä viikolla olemme lauantaina avoinna! 🫶
 
Varaa pian aikasi, jos toivot pääseväsi maaliskuussa hoitoihin. Ajat täyttyvät kovaa vauhtia. Lauantaille 23.3. löytyy vielä muutamia vapaita aikoja ja vielä ehdit hyödyntää maaliskuun etuja. Ei muuta kun varailemaan! 
 
Nähdään Skolessa 💛 Heippa täältä Skolesta! 👋

Tänne on löytänyt viime aikoina paljon uusia seuraajia, joten ajattelin pienen esittäytymisen olevan paikallaan. 

Olen Ira, Skolen perustaja ja yrittäjä. Ohjaan skolelaisia päivittäin asiakastöissä sekä koutsaan yrittäjyydessä ja toimivan liiketoiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Intohimonani on tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia. Lempeä ja ystävällinen asiakaspalvelu on minulle sydämenasia. Elän haasteista, itsensä ylittämisestä ja onnistumisista. 

Tulehan piipahtamaan, niin tutustutaan lisää! Palveluvalikoimamme on nähtävillä skolekauneus.fi osoitteessa ja ajan pääset varaamaan kätevästi samasta paikasta ☀️

Miltä muuten kuulostaisi pieni esittely tämänhetkisistä skolelaisista? Ehkäpä sellainen seuraavaksi 💛

Kiitos kun olet matkassa mukana 🫶

Terkuin, Ira ☀️ 🌸 B E A U T Y  G A R D E N 🌸

Meiltä löydät uskomattoman ihanat, ekologiset, luomulaatuiset Beauty Garden -tuotteet. 

Kaikki Arjen pelastajat -hoidot toteutamme näillä tuotteilla ja myös kaikki kasvohoidot voidaan tehdä halutessasi luomulaatuisilla tuotteillamme. 

Beauty Garden luomukasvohoito 55€

Ajanvaraus skolekauneus.fi tai 044 975 8684

Nähdään meillä! 🤍

@beautygardensuomi 

#skole #skolekauneus #kauneushoitola #kauneushoitolalahti #kosmetologi #kosmetologilahti #beautygarden #eco